Afscheid nemen is een emotionele gebeurtenis. Het is daarom prettig voor familie en vrienden om na het afscheid nog even samen te zijn om elkaar te steunen en herinneringen op te halen.

Restaurant de Haard beschikt over een besloten zaal welke zeer geschikt is om deze emotionele dag mooi af te sluiten. Onze warme en sfeervolle zaal is voorzien van een eigen terras, audiovisuele ondersteuning, aparte entree, bar en toiletten. Daarnaast bieden wij ook gratis parkeergelegenheid aan u en uw gasten. De zaal is geschikt voor groepen vanaf 20 personen tot maximaal 120 personen.

Wij zullen u en u gasten om een gepaste wijzen ontvangen, dit kunnen we in een persoonlijk gesprek aanpassen naar uw wensen. Achteraf geven we u ook altijd nog even de ruimte om met een klein gezelschap rustig af te sluiten in ons restaurant gedeelte.

Zou u graag meer informatie willen, of een gesprek willen plannen om alles in alle rust nog even door te nemen. Dan kunt u contact op nemen via 0165-313800 of mailen naar info@restaurantdehaard.nl